Ambachtelijke meubels op maat .

Welkom op onze website

 Wilt u uw trouwe viervoeter graag bij u in de woonkamer hebben? Dan is een sfeervolle steigerhouten hondenbench of meubelen iets voor u! De sterke meubels en benches is fijn voor uw hond, maar staat ook erg sfeervol in de huiskamer.


STEIGERHOUTEN HONDENBENCH OF MEUBELEN OP MAAT


Veel hondenbenches zijn volledig gemaakt van staal waardoor ze er niet sfeervol en gezellig uitzien. Daarnaast is een stalen bench vaak alleen beschikbaar in standaard maten. Een steigerhouten hondenbench is hiervoor dé oplossing.
Deze benches hebben een mooie uitstraling en geven een warme sfeer aan uw woning. Daarnaast kan een steigerhouten hondenmand helemaal op maat voor uw hond worden gemaakt.


HONDENMAND ÉN TV-MEUBEL OF KAST


Een hondenbench staat vaak erg onhandig in de woning en neemt veel ruimte in beslag. De steigerhouten hondenbenches van Palimina steigerhout kunnen op maat worden gemaakt, maar ook met diverse designs.
Zo kunt u ervoor kiezen om een hondenbench te maken die ook als kast of als tv-meubel dient in uw woonkamer. Hiermee creëert u een nuttige ruime en een hondenbench die een prominente plek in uw woning inneemt zonder dat het in de weg staat. De verschillende hondenbenches kunt u ook tegen elkaar aan zetten of meerdere bij elkaar laten maken wanneer u meerdere honden heeft.
Wanneer u een steigerhouten hondenbench bij Palimina bestelt bent u verzekerd van uitstekende kwaliteit dat jarenlang meegaat. Dit komt door de prachtige afwerking. Alle meubelen worden bij ons dubbel geschuurd waardoor de kwaliteit veel beter is. Daarnaast kunnen we al uw gewenste afmetingen en designs hondenbenches maken.

DE OPBOUW VAN EEN BENCH OF MEUBEL 

De hondenbeches en meubelen worden bij ons allemaal geschroefd en verlijmd . Zo worden in de benches een speciale anti lekvloer gemaakt die niets doorlaat . De voorzijdes van de benches kunnen wij maken naar uw wens . Verder kunnen wij de benches van lades of kasjes voorzien . Gewerkt wordt alleen met een A kwaliteit Steigerhout , maar ook andere houtsoorten kan voor gekozen worden . Alle schroefgaten worden netjes weggewerkt . 

Neem een kijkje in onze fotogalerij 


 

 

E-mailen
Bellen
Info